Alla inlägg under december 2008

Av Ann - 17 december 2008 18:02

Ja då vart lilla Nellie julbadad,det är väl inte det roligaste hon vet men det går bra sen springer hon som ett yrväder.Aragorn o Simba ska få bada om ett tag då är det dax för klipp oxå.

Nu ska jag gå och göra lite choklad tryffel.

Bilden här är ju inte så lik Nellie men kul.

Ha de!!

Av Ann - 17 december 2008 13:32

Idag har vi haft bakdag igen,det blev choklad muffins med glasyr på tänkte även göra choklad frukt kaka med konjak i men det får vänta till senare idag.Nu ska jag posta julkort och handla foder till hundarna.

Vi hörs senare!

Av Ann - 16 december 2008 21:16

Ja då har man gjort lite marsipangodis.Simba o Nellie tyckte att dom kunde hjälpa till eller åtminstone få en smakbit,men jag tror inte dom gillar marsipan något vidare.Storebror Aragorn tog allt med ro och låg o sov i godanro.Nu ska jag landa en stund i soffan innan det är dax för sista besöket för hundarna i trädgården och sedan i sängen för somna sött och sedan vakna utvilad och pigg till en ny händelserik dag.

Hej o Godnatt


Av Ann - 16 december 2008 18:20

Får väl skynda mig med julkorten,sista dagen idag men det får vänta till imorgon har liksom förträngt dom lite.Dom kommer nog fram ändå.

Av Ann - 16 december 2008 18:09


Hundarna har fått ha tomteluvor på sig idag för att jag skulle få några fina kort att lägga här på bloggen,det var minsann inte så lätt men trägen vinner som sagt som ni ser här.Ikväll ska jag göra lite julgodis hade jag tänkt, vi får se om det blir av.

Av Ann - 15 december 2008 22:01

Ja då var man hemma igen efter 2 mycket trevliga dagar i Ljungkile.

Tänker inte skriva så mycket i kväll för man blir ganska trött efter shopping och annat trevligt med kära vänner.Tack Lena o Susanne för trevligt sällskap,vi ses på söndag då väntar glöggen.Nu ska jag och mina hundar gå och sova.Så Godnatt

Av Ann - 12 december 2008 11:08

Hej!Idag så vaknade vi till att det kommit snö,hundarna tyckte det var lite konstigt när dom kom ut men sen blev det fullt ös.

Idag ska lilla Nellie åka till sin gammel matte Annbritt och gammelhusse Thomas i Tvååker och vara där över helgen tills på Mån.Hon tycker att det är toppen att vara och busa med sin mamma Khara och resten av gänget.Jag är så tacksam för att hon fått vara där ett antal gånger nu i höst,det har aldrig varit några problem att lämna henne där.Hinner nog inte att skriva något mer nu i helgen så jag tänder det 3 adventsljuset redan idag.Inatt ska jag jobba och tidigt på sönmorgon åker jag och 2 vänninor till Ljungkile i Bohuslän och ska övernatta i komunals stuga och vi ska även shoppa lite nu inför julen.Så vi ses igen efter helgen.

Av Ann - 11 december 2008 13:25

Igår var jag hos min bror Sachi och hans familj när matte var på möte och åt lunch på laxbutiken.Det var så kul att leka med Smulan och Sachi,men jag blev så trött så trött så jag sov o sov och min wheaten store bror Simba låg och vänta att jag skulle vakna och leka.

Ovido - Quiz & Flashcards